۱۳ نکته سئو ووکامرس برای بهبود رتبه در گوگل

در دنیای تجارت الکترونیک، بهینه‌سازی سئو برای ووکامرس بسیار حیاتی است. در این مقاله، ۱۳ نکته سئو برای بهبود رتبه فروشگاه در گوگل را بررسی خواهیم کرد. این نکات از جزئیات فنی تا استراتژی‌های کلان سئو را پوشش می‌دهند تا به شما کمک کنند در نتایج جستجو بهتر دیده شوید.

کل بازدیدها : ۹۳بازدید های امروز : ۱

تاریخ انتشار : ۱۴۰۲-۱۰-۱۱

۱۳ نکته سئو ووکامرس برای بهبود رتبه در گوگل

عناوین اصلی این محتوا :

WordPress و WooCommerce دو اجزا هستند که راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین کاربرپسند را آسان می‌کنند. با این حال، برای جلب بازدیدکنندگان به وب‌سایت خود و رشد کسب‌وکار، شما باید تلاش‌های مربوط به سئو را به کار بگیرید تا بتوانید محصولات خود را در گوگل به دیده متقاضیان آن برسانید .

برای جلب توجه و موفقیت فروشگاه آنلاین ، بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) ضروری است.

هرچند ممکن است از طریق تبلیغات بازدید کنندگانی را جذب کنید اما سئو را اگر خوب بلد باشید برای شما تقریبا رایگان است . البته، برای به کار گیری آن نیاز به زمان و تلاش از سوی شما است، اما نتایج درازمدت آن ارزش زحمت را دارند.

در این راه، WooCommerce - یکی از گزینه‌های محبوب  برای راه‌اندازی سایت فروشگاهی و یک افزونه تجارت الکترونیک منبع‌باز است که برای کار با وردپرس طراحی شده است.

اگر ووکامرس و وردپرس را برای راه اندازی سایت خود انتخاب نموده اید ، باید اطمینان حاصل کنید که فروشگاه شما برای SEO بهینه شده باشد.

SEO به تنهایی یک فرآیند مداوم است، پس چه کارهایی باید انجام دهید تا وب‌سایت WooCommerce خود را در رتبه‌بندی موتورهای جستجو به مراتب بالاتر ببرید؟

بیایید چند نکته برتر سئو ووکامرس را با هم بررسی کنیم

۱. انجام تنظیمات سئو وردپرس

به دلیل اینکه ووکامرس یک افزونه برای وردپرس است، باید اطمینان حاصل کنید که زمان خود را صرف تنظیمات SEO وردپرس کرده‌اید.

در غیر اینصورت، شما قادر به ادامه برخی از تاکتیک‌های سئو با ووکامرس نخواهید بود.

برای شروع، نیاز است یک افزونه SEO مانند Yoast SEO یا افزونه All-in-One SEO یا رنک مث را نصب کنید. و پیکربندی افزونه را به درستی انجام بدهید . این کار به شما کمک خواهد کرد تا به درستی راه خود را شروع کنید.

۲. نوشتن توضیحات متا (Meta Descriptions)

متاسفانه، افراد گاهی اوقات به توضیحات متا (Meta Descriptions) توجه کافی نمی‌کنند.

اما این‌ها یک قسمت رایگان از اطلاعات توصیفی هستند که به گوگل درباره وب‌سایت شما اطلاعات می‌دهند و می‌توانند به بهبود رتبه صفحه شما در نتایج جستجو کمک کنند. همچنین می‌توانند به افزایش نرخ کلیک (CTR) کمک کنند.

توضیحات متا یک قطعه کوچک از اطلاعات است که زیر عنوان صفحه در نتایج جستجو ظاهر می‌شود.

اگر شما یک توضیحات متا نداشته باشید، گوگل به طور عموم اولین قسمت اطلاعات صفحه را استخراج می‌کند.

در توضیحات متا خود که نباید بیشتر از ۱۶۰ کاراکتر باشد، باید صفات مهم، کلمات الهام‌بخش و فراخوان‌های جذاب را درج کنید. و بر روی آن تمرکز کنید که چه عواملی می‌توانند مردم را به کلیک بر روی لینک شما ترغیب کنند.

۳. نوشتن عنوان مناسب برای محصول

عناوین محصولات شما باید مرتبط و مطابق با سئو باشند. این‌ها از جمله اولین موارد هستند که کراولرهای موتورهای جستجو از آنها استفاده می‌کنند.

زمانی که یک عبارت جستجویی وارد گوگل می‌شود، گوگل نتایجی را نمایش می‌دهد که این عبارت در عنوان محصول و عنوان صفحه SEO آنها وجود داشته باشد.

بنابراین، در ایجاد عنوان مناسب برای محصول، اطمینان حاصل کنید که منحصر به فرد، دقیق و مرتبط باشد.

۴. بهینه‌سازی عناوین صفحه با کلمات کلیدی

در ایجاد عناوین صفحه خود، ضروری است که کلمه کلید اصلی برای آن صفحه در آن قرار گیرد.

تلاش کنید هر چه بیشتر کلمات کلیدی توصیفی را درج کنید، اما اطمینان حاصل کنید که به طور طبیعی به نظر بیاید. این عناوین برای مشتریان شما هستند، بنابراین باید استفاده از کلمات کلیدی منطقی باشند در حالی که همچنان با سیو همخوانی داشته باشند.

در این مقاله بخوانید : نحوه استفاده از تگ هدینگ ها در سایت برای سئو

۵ . فعالسازی Breadcrumbs ( ناوبری )

وقتی فعال شوند، ناوبری ها (Breadcrumbs) توانایی بهبود کل تجربه کاربری وب‌سایت شما را دارند و به شما کمک می‌کنند تا در نتایج جستجوی موتورها (SERPs) رتبه بیشتری بگیرید.

یک مثال ساده از ناوبری، این است: لباس مردانه > تی‌شرت > تی شرت ورزشی

پس اگر بازدیدکننده وب بر روی صفحه "تیشرت ورزشی" باشد، ناوبری به او کمک می‌کنند به راحتی به صفحه قبلی "تی‌شرت" بازگردد.

۶. استفاده از دسته‌بندی‌ها و برچسب‌های محصول مناسب

وقتی به نظم دادن امور می‌خواهید بپردازید، همه چیز به دسته‌بندی‌ها و برچسب‌هایی که استفاده می‌کنید، برمی‌گردد.

این کار به شما نه تنها کمک می‌کند برای خودتان امور را منظم نگه دارید بلکه در پیدا کردن محصولات توسط مشتریان هم موثر است. همچنین به موتورهای جستجو کمک می‌کند.

فرض کنید ۱۰۰۰ تی‌شرت مختلف برای فروش دارید و مشتری شما می‌خواهد یک تی‌شرت سبز با لوگوی جنگ ستارگان پیدا کند، اگر این کار سخت باشد، ممکن است مشتری وب‌سایت شما را ترک کند و به جایی برود که به راحتی محصول مورد نظر خود را بیابد.

در اینجا نقش دسته‌بندی‌ها و برچسب‌ها مهم می‌شود. به یاد داشته باشید که دسته‌بندی‌ها خیلی گسترده‌تر از برچسب‌ها هستند. برچسب‌ها به شما این امکان را می‌دهند که جزئیات خاصی را درباره محصول اضافه کنید.

به عنوان مثال، یک دسته ممکن است "تی‌شرت مردانه" باشد، در حالی که یک برچسب ممکن است "تیشرت قرمز رنگ" باشد.

۷. افزودن توضیحات کامل محصول

توضیحات محصولات شما مثل هر محتوای دیگری در وب‌سایت اهمیت دارند.

پس برای بهتر دیده شدن در گوگل، توضیحات خود را با دقت و به صورت منحصر به فرد بنویسید و از کلمات کلید مرتبط استفاده کنید.

اگر توضیحات شما فقط اسم محصول باشد، به بهتر شدن در نتایج جستجو کمکی نمی‌کنید.

وقت بگذارید تا با جزئیات بیشتری محصول خود را توضیح دهید، مثل شماره مدل، اندازه، مواد تشکیل‌دهنده و غیره.

اطلاعات بیشتر به مشتریان کمک می‌کند تا بیشتر جذب شوند و خرید کنند.

هنگام نوشتن توضیح محصول، به حدود ۳۰۰ کلمه و بالاتر هدف گذارید و از لیست نقطه‌ای استفاده کنید تا متن بهتر مرور شود.

همچنین سعی کنید کلمات کلیدی اصلی خود را دو تا سه بار در کل توضیح محصول استفاده کنید.

۸. از توضیحات و محتواهای تکراری پرهیز کنید.

زمانی که در حال ایجاد توضیحات محصولات و محتوای وب‌سایت خود هستید، باید اطمینان حاصل کنید که محتوا به صورت ۱۰۰٪ منحصر به فرد باشد.

اگرچه می‌توانید از توضیحاتی که توسط هوش مصنوعی ها فراهم شده‌اند (اگر مرتبط باشند) استفاده کنید، این کار به بهبود تلاش‌های SEO شما کمک نمی‌کند. توضیحات منحصر به فردی که توسط شما یا یک حرفه‌ای نوشته شده باشند، مفیدتر خواهند بود.

علاوه بر این، هنگامی که توضیحات و محتوای خود را ایجاد می‌کنید، می‌توانید محتوا را با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط بهینه‌سازی کنید.

اگر در حال حاضر محتوایی در وب‌سایت خود دارید، از یک ابزار برای شناسایی محتوای تکراری استفاده کنید. اگر هر گونه محتوای تکراری پیدا شود، باید فوراً حذف شود.

توجه داشته باشید، اگر بیش از یک URL با محتوای مشابه یا تکراری دارید، مطمئن شوید که صفحه با عملکرد بهتر را حفظ کرده و صفحه دیگر را حذف کنید. فقط اطمینان حاصل کنید که تمام اطلاعات مهم از هر دو صفحه را حفظ کرده و آنها را در یک صفحه تلفیق کنید.

۹. از ابزار بررسی لینک‌های خراب استفاده کنید

Broken Link Checker یک افزونه است که تمام محتوای شما را اسکن می‌کند و به دنبال لینک‌هایی که ممکن است خراب باشند می‌گردد.

لینک خراب، یک لینک است که هنگام کلیک بر روی آن به هیچ جایی منتقل نمی‌شود. این ممکن است ناشی از یک اشتباه در لینک یا صفحه‌ای که دیگر در دسترس نیست باشد.

لینک‌های نادرست مانند این می‌توانند منجر به کاهش رتبه در موتورهای جستجو شوند. با استفاده از این افزونه برای پیدا کردن و اصلاح لینک‌های نادرست در وب‌سایت خود، هم تجربه کاربری را بهبود بخشیده و هم SEO را ارتقا داده‌اید. در این مقاله بخوانید : آموزش مانیتور و رفع خطاهای ۴۰۴ با رنک مث

۱۰. بهینه‌سازی توضیحات وب‌سایت، سرعت، و عملکرد

تا الان در این وبلاگ چندین بار گفته شده که توضیحات باید با جزئیات، مرتبط و و مطابق با سئو باشند، این موضوع هم برای توضیحات وب‌سایت شما صدق می‌کنه.

سرعت وب‌سایت یکی از مهمترین مواردی است که گوگل به آن توجه می کند

پس هر چه وب‌سایت شما سریعتر باشد، احتمالاً در نتایج جستجو بیشتر قرار می‌گیرد ، علاوه بر این، وب‌سایت کند برای کسب و کار خوب نیست چون هزینه و زمان بیشتری می‌برد و تجربه کاربری را بدتر می‌کند.

فقط یک ثانیه تأخیر در بارگیری صفحه می‌تواند به کاهش تعداد بازدید صفحه، کاهش نارضایتی مشتریان و کاهش در تبدیل منجر بشود

۱۱. ساده‌سازی ناوبری وب‌سایت

ناوبری وب‌سایت تأثیر مستقیمی بر مدت زمانی که یک شخص در وب‌سایت شما صرف می‌کند و همچنین نرخ گزارش خروج (Bounce Rate) دارد.

هر چه مردم بیشتر وقت را در وب‌سایت شما صرف کنند، احتمالاً در نتایج جستجو (SERPs) بالاتر رتبه خواهید گرفت.

ناوبری اصلی شما باید ساده، تمیز و روشن باشد. اگر گیج‌کننده باشد، مردم طبیعتا سایت را ترک خواهند نمود

سیستم ناوبری ساده در وب‌سایت شما تجربه کاربری و رضایت مشتری را بهبود می‌بخشد.

ناوبری اصلی شامل صفحه اصلی و هر لینک به صفحات مهم است. گوگل هر لینکی که در صفحه اصلی وب‌سایت وجود دارد، نسبت به سایرین مهم‌تر در نظر می‌گیرد.

در نظر داشته باشید لینک‌ها را به فوتر صفحه اصلی اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که به آن صفحات مهم لینک شود و همچنین برای بازدیدکنندگان آسان باشد تا اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند.

۱۲. تقویت امنیت وبسایت

موتورهای جستجو و مشتریان از یک وب‌سایت ایمن و امن خوشحال می‌شوند. گوگل به بازدیدکنندگان وب هشدار می‌دهد اگر هرگونه خطری از نظر بدافزار، فیشینگ یا کلاهبرداری وجود داشته باشد.

اگر وب‌سایت شما با این هشدار نشان داده شود، احتمالاً معاملات تجاری خود را از دست می‌دهید و شهرت برند شما به شدت آسیب می‌بیند. در واقع، ممکن است کسب و کار شما به طور کلی متوقف شود.

بنابراین، مطمئن شوید که مراحل لازم برای ایمن کردن وب‌سایت خود را انجام دهید.

این شامل نصب یک گواهی SSL معتبر می‌شود که به بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو اطلاع می‌دهد که وب‌سایت شما برای مرور ایمن است.

۱۳. پیگیری مشتریان WooCommerce در گوگل آنالیتیکس

در ادامه مقاله سئو ووکامرس میپرازیم به گوگل آنالیتیکس و رصد ووکامرس در آن .استراتژی SEO شما باید شامل جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها باشد.

این به شما این امکان را می‌دهد که بیشتر درباره مشتریان خود بدانید، مانند:

- از کجا آمده‌اند.
- چگونه به وب‌سایت شما رسیده‌اند.
- کدام محصولات را مشاهده کردند.
- چه مدت زمانی در وب‌سایت شما سپری کردند.

این اطلاعات می‌توانند به راحتی با استفاده از گوگل آنالیتیکس پیگیری شوند. افزونه‌های وردپرس نیز وجود دارند که می‌توانند به سرعت، به راحتی و دقت لازمه داده‌ها را جمع‌آوری کنند.

سپس می‌توانید تصمیماتی را که بر اساس داده‌ها باشند با اطمینان بگیرید و کسب‌وکار خود را گسترش دهید.

توصیه‌های فوق به شما کمک خواهند کرد تا فروشگاه آنلاین خود را با استفاده از ووکامرس راه‌اندازی کنید.

با این حال، مهم است که بفهمید که SEO یک کار یک‌باره نیست. شما باید به طور مداوم در سئو ووکامرس کار کنید تا کسب‌وکارتان رشد کند.

از آنجا که سرعت وب‌سایت به تجربه کاربری کلی و رتبه‌بندی شما در نتایج جستجو بسیار حیاتی است، بررسی کنید چگونه می‌توانید سرعت وب‌سایت خود را بهبود بخشید و فروش بیشتری کسب کنید : راهکارهای بهبود سرعت بارگذاری سایت برای بهینه‌سازی سئو

  • پاسخ به چند سوال متداول :

آیا ووکامرس برای نتیجه گیری در سئو مناسب است ؟

 ووکامرس، یکی از گزینه‌های بسیار سئویی برای شروع فروشگاه اینترنتی است. این افزونه تجارت الکترونیکی متن باز است و برای کار با وردپرس طراحی شده است. اگر تصمیم به استفاده از ووکامرس گرفته‌اید، باید اطمینان حاصل کنید که فروشگاه شما برای بهینه‌سازی سئو تنظیم شده است.

بهترین افزونه برای سئوی ووکامرس چیست؟

رنک مت بهترین افزونه سئو برای ووکامرس است چرا که بیشترین ویژگی‌ها را به صورت رایگان ارائه می‌دهد. همچنین، در سال ۲۰۲۲ برنده جایزه WP Awards در دسته افزونه‌های سئو شده است. یکی از ویژگی‌های اصلی رنک مت، امکان سفارشی‌سازی عنوان و توضیحات متا است که به افزایش نرخ کلیک کمک می‌کند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید